Ontdek onze nieuwigheden en promoties

Op deze pagina kunt u terecht over het laatste nieuws over onze zaak of over ons assortiment. Regelmatig bieden wij hier ook leuke acties en promoties aan. Neem hier dus zeker nu en dan eens een kijkje. Misschien zit er wel iets voor u tussen.

Nieuws

 
Om een antwoord te bieden aan de stijgende vraag vanuit de industrie, kan u vanaf nu ook bij ons terecht voor minigravers, graafkranen en wielladers. Dankzij onze samenwerking met Hyundai hebben wij kunnen kiezen voor een sterk merk met de nodige ervaring en kennis van zaken. Hyundai biedt een kompleet gamma van graafmachines zodat wij aan al uw eisen, groot of klein, kunnen voldoen. Tevens kunnen wij u ook verder helpen met de herstelling of het onderhoud van uw huidige graafmachines, ongeacht welk merk.

 

   Download hier de folder : 
 

Om ons progamma uit te breiden en completer te maken zijn wij gestart met de import van Ilmer producten, Ilmer levert u o.a. cirkelmaaiers, hefmasten en achterladers. Ilmer producten worden gebouwd en ontwikkeld in Tirol (Italië), het hart van de hardfruitsector. Ilmer werkt nauw samen en houdt rekening met de wensen van de klant. Dit resulteert in een perfecte, functionele, professionele en hoogwaardige fruitteelt machine.

 

 Lopende acties Park en Tuin :

           
                        

   

Lopende acties Landbouw :

 

Schrijf u hieronder in en blijf op de hoogte

 

Back to Top