Nieuws & acties

Dé referentie in de sector

Ontdek onze acties & nieuwigheden

Om onze klanten een uitstekende service te bieden, hebben we regelmatig promoties en acties. Verder houden we u ook op de hoogte van het laatste nieuws over onze zaak. Neem hier dus regelmatig een kijkje.

Logo Hyundai | A&B Hoyweghen Bazel
Logo Ilmer | A&B Hoyweghen Bazel

Samenwerking met Hyundai

Om een antwoord te bieden aan de stijgende vraag vanuit de industrie, kan u vanaf nu ook bij ons terecht voor minigravers, graafkranen en wielladers. Dankzij onze samenwerking met Hyundai hebben wij kunnen kiezen voor een sterk merk met de nodige ervaring en kennis van zaken. Hyundai biedt een compleet gamma van graafmachines zodat wij aan al uw eisen kunnen voldoen. Tevens kunnen wij u ook verder helpen met de herstelling of het onderhoud van uw huidige graafmachines, ongeacht welk merk.

Ilmer in ons aanbod

Om ons programma uit te breiden en completer te maken zijn wij gestart met de import van Ilmer producten. Ilmer levert u onder andere cirkelmaaiers, hefmasten en achterladers. Deze machines worden gebouwd en ontwikkeld in Tirol (Italië), het hart van de hardfruitsector. Ilmer staat gekend om zijn nauwe samenwerking en houdt rekening met de wensen van de klant. Voor een functionele en hoogwaardige fruitteeltmachine bevelen wij het merk Ilmer dan ook warm aan.

Download hier de folder:

Nieuws

Schrijf u in & blijf op de hoogte

Wenst u graag op de hoogte te blijven van de nieuwigheden, acties en promoties van A&B Van Hoyweghen in Bazel?
Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.