Bladblazers

Onze merken : Gardena - Husqvarna - Maruyama

Gardena

Bladeren blazen, opzuigen en versnipperen voor een nette tuin. Hebt u geen zin om de stoep met een bezem te vegen? En wie gaat die bladeren op het gazon opruimen? Kies voor een tuinblazer! De blazers van GARDENA houden uw tuin netjes. Elektrisch of met een accu, kies het model dat het beste bij u past. Maar één ding is duidelijk : Onze blazers verwijderen tuinafval, bladeren en grasresten, zonder bukken en zonder inspanning!

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Bladblazers

Husqvarna

Krachtige en betrouwbare blazers die elke klus klaren. Makkelijk te hanteren, ergonomische bladblazers, die presteren, precies zoals u wilt. Van draagbaar tot backpack, ze zijn allemaal ideaal om bestrating schoon te maken en blad, grasmaaisel of vuil van banden, opritten en goten te halen. De ruggedragen modellen worden geleverd met een draagtuig met heupgordel en brede schouderriem, die de belasting van uw rug haalt.

Meer details over de accu-bladblazers vindt u in onze webshop

Meer details over de benzine bladblazers vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Bladblazers

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op  de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers... dus twijfel niet en kies voor Maruyama!

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Bladblazers