Bosmaaiers

Onze merken : Honda - Husqvarna - Maruyama 

Honda

Met deze extreem sterke en betrouwbare 4-takt tuingereedschappen kunt u plekken bereiken waar andere bosmaaiers niet kunnen komen. Ze worden aangedreven door een unieke zestands overbrengingsas (in plaats van een traditionele grove-key overbrenging) voor extra kracht, met een betere koppel- en vermogenoverbrenging richting het werkgebied.

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Bosmaaiers

Husqvarna

Bosmaaiers met een uitstekende ergonomie. Krachtige en goed gebalanceerde bosmaaiers die zijn gemaakt voor zware, lange en veeleisende shifts in ruw terrein of in het bos. De motor is ontworpen om maximaal vermogen te leveren met weinig trillingen en een lager brandstofverbruik. Alle eigenschappen zijn gecombineerd om bosmaaiers te creëren die sterk zijn, eenvoudig te gebruiken en zelfs het zwaarste werk gemakkelijker maken.

Meer details over de accu-bosmaaiers vindt u in onze webshop

Meer details over de benzine bosmaaiers vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Bosmaaiers

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers... dus twijfel niet en kies voor Maruyama! 

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Bosmaaiers