Olie & brandstoffen

Aspen

Conventionele brandstoffen bederven. Tijdens dit proces, genaamd 'vergomming', scheiden de componenten zich en verandert de originele samenstelling. Aspen is jarenlang probleemloos houdbaar zonder dat vergomming optreedt. Een machine die op Aspen loopt kunt u dus probleemloos een paar maanden of zelfs jaren stallen zonder het risico van onnodige dure onderhoudsbeurten. Zelfs na een jaar start de machine net zo gemakkelijk als altijd!

Aspen is speciale (alkylaat) benzine. Het bevat vrijwel geen voor de mens schadelijke stoffen (zoals benzeen). Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Als gebruiker merkt u dit direct; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn, misselijkheid, etc.

Daarom wordt Aspen onder andere gebruikt in machines voor groenonderhoud en weg- & waterbouw, particuliere tuinmachines, indoor-karts, jetski's, kleinere buitenboardmotoren, waterpompen, generatoren. Aspen 2-takt of 4-takt is verkrijgbaar in verpakkingen van 1L, 5L, 25L, 60L of 200L.

A&B Van Hoyweghen - Olie & brandstoffen

Firelux Plus

Firelux Plus is een betrouwbare en zuivere brandstof met een laag aromaatgehalte, ideaal voor een comfortabel gebruik van alle merken verplaatsbare petroleumkachels.

Firelux Plus is opgebouwd uit extreem zuivere, doorgeraffineerde aardoliedestillaten en hierdoor een zeer schone brandstof voor verplaatsbare petroleumkachels. Door het ontbreken van een groot aantal schadelijke stoffen geeft deze zuivere kachelbrandstof een schonere verbranding met als resultaat minder geur bij het aan- en uitmaken en minder slijtage aan de kous of brander waardoor uw kachel langer meegaat.

Geschikt voor alle merken kachels

Alle merken verplaatsbare kachels functioneren optimaal met Firelux Plus brandstof. Het voldoet 
aan de garantievoorwaarden van alle Europese kachelleveranciers en tevens aan stringente Europese wetgeving conform NF 128 / 
Arrêté 25-6-2010.

A&B Van Hoyweghen - Olie & brandstoffen

A&B Van Hoyweghen - Olie & brandstoffen

Castrol

Ons gamma van smeerproducten voor traktoren en land- & tuinbouwmachines omvat olie voor motor, transmissie, hydrauliek e.a.. Castrol ontwikkelt olie die verder gaat dan het eenvoudigweg smeren van uw voertuigen, ze zijn ontworpen om uw volledige onderneming efficiënter te laten draaien - waardoor u geld op brandstof, arbeidskosten en het onderhoud van voertuigen bespaart.

A&B Van Hoyweghen - Olie & brandstoffen