Onderhoud en herstellingen van uw machines

A&B Van Hoyweghen - Onderhoud & Herstelling

Op A&B Van Hoyweghen kunt u rekenen voor herstelling en onderhoud van land- en tuinbouwmachines in Bazel en ruime omgeving. Dankzij onze diepgaande kennis van zaken en technische knowhow zorgen we voor een zorgvuldig onderhoud of een vakkundige herstelling van uw professionele machine.

Alle merken

Niet alleen voor machines die op onze locatie in Bazel werden aangekocht, maar ook voor machines die niet oorspronkelijk bij ons werden aangekocht bieden we de nodige technische ondersteuning. Belangrijk hierbij is dat we machines van alle merken onderhouden en herstellen. Hiervoor beschikken we over een werkplaats van maar liefst 1000m² en een magazijn van 200m² voor wisselstukken. Bovendien volgen onze technici steeds de recentste cursussen die ingericht worden door de leveranciers van de merken die we verdelen.

Gratis ophaal- en leverdienst

Op zoek naar een professional voor het onderhoud van uw tuinbouwmachine? A&B Van Hoyweghen beschikt over een gratis ophaal- en leverdienst voor alle tuin- en landbouwmachines en industriële machines voor grondverzet. Dankzij onze 4 service-bestelwagens zorgen we voor een snelle en efficiënte ophaal en levering van uw machines. Wenst u een beroep op ons te doen voor herstellingen en onderhoud van uw machines? Neem dan vandaag nog contact met ons op.