Sproeiers en vernevelaars

Onze merken : Maruyama - Matabi - Solo

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers... dus twijfel niet en kies voor Maruyama! 

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Sproeiers en vernevelaars

Matabi

Matabi is expert in het ontwikkelen, fabricage en vermarkten van druk- rugspuiten en poederverstuivers. De toestellen worden gebruikt in sectoren als: tuin, land-en bosbouw, industrie, ongedierte en ziektebestijding.

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Sproeiers en vernevelaars

Solo

Duitse kwaliteit wereldwijd.
Solo Kleinmotoren Gmbh werd in 1948 opgericht in Stuttgart en is tot op de dag van vandaag wereldwijd de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige sproeiers en sproei-apparaten, blazers, granulaatstrooiers en doorslijpers die voldoen aan de bekende Duitse kwaliteitsnorm. Naast de hoofdvestiging in het Zuid-Duitse Sindelfingen heeft Solo partners en dochtermaatschappijen over de hele wereld, waarmee ze aan de wensen van hun klanten voldoen. Kwaliteit en snelle levering naar de klant zijn de redenen waarom SOLO-producten in (bijna) alle landen van de wereld worden gebruikt.

Meer details over handbediende sproeiers vindt u in onze webshop

Meer details over benzine sproeiers vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Sproeiers en vernevelaars