Trimmers

Onze merken : Gardena - Honda - Husqvarna - Maruyama

Gardena

Het gazon trimmen is net zoiets als decoratie aanbrengen op een taart : Het is niet altijd nodig, maar het kan er geweldig uitzien. Trimmen en graskanten bijwerken is minder bevredigend werk dan maaien, maar het kan het verschil maken tussen een mooi gazon en een prachtig gazon. GARDENA heeft een assortiment hoogwaardige trimmers, van een lichte trimmer voor beginners tot het topmodel. 

Meer details over accu-trimmers vindt u in onze webshop

Meer details over elektrische trimmers vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Trimmers

Honda

De slimme, gebogen kop van deze trimmer, aangedreven door onze superstille 25 cc GX25 mini-taktmotor, garandeert 360°-bereik van lastige plekken met ruw gras op plekken die voor conventionele grasmaaiers moeilijk te bereiken zijn. Dit lichtgewicht model heeft ook een makkelijk hanteerbare D-vormige handgreep, voor comfortabel gebruik. Deze trimmer, de lichtste in ons assortiment, is stil en makkelijk in het gebruik dankzij de comfortabele handgreep. Gebruikers zullen snel de wendbaarheid en de capaciteiten van dit lichte en ergonomische stuk gereedschap direct waarderen. De draadkop met Tap&Go maakt licht werk van het snoeien op lastige plekjes in uw tuin.

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Trimmers

Husqvarna

Husqvarna trimmers: Onverslaanbaar op complexe terreinen. Trimmers met vermogen, duurzaamheid en veelzijdigheid voor zijn tuin in vorm wil houden. Hun lage gewicht maakt deze machines uitzonderlijk flexibel en ze zijn ontworpen om weinig geluid te maken – perfect voor wie in een woonwijk woont. Er zijn modellen met een benzinemotor of met een Lithium-accu die uitgewisseld kan worden met alle andere accu-toestellen van Husqvarna. 

Meer details over accu-trimmers vindt u in onze webshop

Meer details over benzine trimmers vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Trimmers

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers... dus twijfel niet en kies voor Maruyama! 

Meer details vindt u in onze webshop

A&B Van Hoyweghen - Trimmers